1 Kasım 2016

Öğrencilerimizin Türk Kızılayı ile Yaptıkları Proje INFORMS Yarışmasında Finale Kaldı

IE477-478 bitirme projesi kapsamında ikincilik ödülünü elde eden ve TÜRK KIZILAYI işbirliği ile Mirel Yavuz, Bilge Kaycıoğlu, Buse Eylül Oruç, Eren Özbay, Semih Kaldırım, Semih Boz tarafından gerçekleştirilen “Bağışların Etkin Kullanımı için Şubeler Arası Yönetim Planlaması” projesi “Doing Good with Good OR” kategorisinde INFORMS Konferansına finalist olarak katılmaya hak kazandı.

"Doing Good with Good OR" kategorisinde yarışmak üzere dünyanın değişik yerlerinden 5 proje seçilmiş olup bu üniversiteler Bilkent Üniversitesi, Northwestern, Tel Aviv, Michigan, Wisconsin-Madison Ünversiteleridir.  Öğrencilerimiz bu yıl finale katılmaya hak kazanan tek lisans düzeyindeki projeye imza atmışlardır.

1 Kasım 2016