7 Temmuz 2021

Öğrencilerimiz YA/EM Öğrenci Yarışması'nda Finale Kaldı

Arçelik A.Ş. Kompresör İşletmesi'nde Yarı Mamul Üretim Hatlarında Ara Stok Seviyelerinin Düşürülmesi için Parti Büyüklüğü ve Üretim Planı Belirleyen Karar Destek Sistemi projelerini gerçekleştiren bölümümüz öğrencileri bu sene 40'ıncısı düzenlenen Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi Öğrenci Projeleri Yarışması'nda finale kaldılar. Grubun akademik danışmanı Prof. M. Selim Aktürk'ü, şirket danışmanı Kadir Esmeroğlu'nu ve grup üyeleri Kürşad Ali Akdoğan, Pelin Erdil, Derya Erkan, Beste Fırat, Ecenur Oğuz, Göksu Ece Okur, Hakan Dorukhan Yeşilli'yi tebrik ediyoruz.

7 Temmuz 2021