25 Kasım 2015

Aselsan Şirketi “Takım Çalışması ve İletişim” konusunda öğrencilerimize seminer Verdi.

Aselsan İnsan Kaynakları Direktörü Sn. Devrim Aksu ve İK Ekibi Endüstri Mühendisliği Dördüncü sınıf öğrencilerimize Takım Çalışması ve İletişim konularında bilgilendirme semineri yaptı. Öğrencilerimiz üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde iş dünyası ile ortaklaşa proje gerçekleştirmektedirler. Takım çalışması olarak yapılan bu projelerde en kritik noktalardan biri de başarılı bir takımın üyesi olmak, doğru iletişimi yapabilmektir. Seminer dersinde takımlar kurularak oyunlar oynandı ve iletişimin kritik anahtarları interaktif bir ortamda paylaşıldı.

25 Kasım 2015